Пловдив – има ли достатъчно финансови институции там?

Може би се питате дали в град като Пловдив има достатъчно банки и небанкови организации, на които да се „опрете“ при нужда. Ако отскоро живеете в това населено място и не знаете много добре кое къде се намира, днес ще изброим финансовите институции, към които можете да се обърнете, в случай че парите са ви свършили и нямате близък, който да ви помогне!

пари назаем

Като цяло, в Пловдив има клон на почти всяка една банка: ЦКБ, Общинска банка, Фибанк, Уникредит, Първа инвестиционна, Банка Пиреос, Експресбанк, Пощенска, ОББ, Райфайзен, ДСК, Тексим банк, Алианц и Прокредит. Дори и да сме пропуснали някоя, не смятаме че е толкова важно предвид наличието на толкова много други банки, на които е вероятно вече да сте клиенти, или пък потенциални такива. Но независимо от това дали сте се спрели някоя определена банка, от която сте доволни, винаги можете да потърсите по-добри клиентски условия, особено когато става въпрос за заем и то не малък…

И така, тъй като заговорихме за кредити, е много подходящо да продължим статията си в тази насока и да обсъдим видовете от тях, нуждата която налага да ги теглим и дали изобщо трябва да ги теглим! Всъщност, заемите не са никак лош финансов инструмент и противно на масовите схващания, че са нещо лошо, се оказват доста лесен начин да се справим с трудно финансово положение, или пък да осъществим някоя покупка, за която сме си мечтали от дълго време. Ако например сте си харесали нова кола, защото вашата се е повредила, или просто не искате да я карате повече, можете да теглите потребителски, или по-голям кредит и да си я купите. Така ще я плащате на вноски, като сумата ще бъде дължима или към банката, или към някоя фирма за бързи кредити.

Можете също така да изтеглите заем и заради това, че жилището ви има нужда от ремонт. Ако от известно време планирате да пребоядисате стените, а смяната на мебели да оставите за по-нататък, когато вече имате събрана нужната сума пари, по-добре направете основен ремонт сега и изтеглете сумата от банка! В последствие няма да съжалявате и дори ще се чудите защо не сте направили това по-рано, а сте живели в среда, в която ви потиска, вместо кара да се чувствате добре…

Бързите кредити и банковите такива имат за цел да улеснят клиента и да го „измъкнат“ от трудното финансово положение. Доверете се на специалистите и договорете с тях най-подходящите за вас условия. Ако не знаете кои са те, направете кратка консултация с банковия специалист и му кажете какво вълнува и тревожи.