Какво би ни накарало да купим еднолицев матрак?

матрак тея

Всеки един артикул в жилището ни трябва да бъде подбран внимателно и да осигури комфорт и удобство. Може би най-важен се оказва матрака в спалнята, тъй като на него спим всяка вечер и от неговото качество зависи, да се събуждаме отпочинали и бодри. Модерният еднолицев матрак е добро решение за всяко семейство, което не иска да дава голяма сума пари, но също така държи на удобството. Ако разгледате подробно моделите представени от Venus.bg ще добиете по-детайлна представа, за това какво представляват тези модели и как да изберете правилния за вас.

Кои характеристики правят еднолицевите матраци по-желани?

В покупките си днес потребителите подхождат много рационално и се стараят да получат най-доброто срещу парите си. Определено това са еднолицевите матраци, които не отстъпват по качество и изработка на по-скъпите и луксозни двулицеви. С тази разлика, че ще ги намерите доста изгодно онлайн.

Едно от безспорните им предимства е наличието на дървена скара, чрез която се монтират върху спалнята. Такава отсъства пред двулицевите и се налага да я купувате допълнително и да отделяте още средства. Еднолицевите матраци също така могат да бъдат меки, твърди или средно твърди, като в пълнежа им влизат разнообразни материали.

Потребителят избира между пружинен и без пружинен модел. Тук е от значение да се съобразите с личното си усещане за удобство и най-вече с позата, в която обичате да спите. Специалистите препоръчват на хората с някакви оплаквания в опорно-двигателния апарат да залагат на по-твърдите модели, които дават по-стабилна опора на тялото. Venus.bg ще ви даде ценни подробности за следния модел. Еднолицев матрак Покет с мемори пяна – 24 см:

  • „Покет с мемори пяна“ представлява еднолицев матрак със състав от покет пружини и мемори пяна, осигуряващи необходимия комфорт по време на сън на достъпна цена;
  • покет пружините осигуряват устойчивост, прохлада и правилна позиция на тялото по време на сън;
  • мемори пяната се адаптира, спрямо  тяло, за да предостави максимално удобство;
  • този еднолицев модел е снабден и с вградена дървена рамка, което позволява веднага да го използвате.

Чудесно предложение, ако искате качествен продукт на достъпна цена, който ще ви осигури години наред удобство и комфорт.

Как да запазим модела по-дълго време като нов?

След като сме се сдобили с предпочетения вариант е важно, да се грижим за него правилно и да го запазим максимално дълго от повреда. За целта хигиената трябва да бъде на високо ниво и редовно да го почистваме от праха – най-добре с прахосмукачка. Спалнята също трябва да се проветрява всеки ден, защото така се предпазваме от задържането на влага и образуването на алергени.