Какъв модел холна масичка да изберем за дневната

холна маса

Ако ви предстои да избирате ново обзавеждане за дневната сигурно сте се насочили към определен модел мека мебел. Този избор е много важен както и подходящата секция, но не пропускайте малката декоративна холна масичка. Без нея интериорът ще изглежда някак обикновен и незавършен. Освен това днес се предлагат наистина разнообразни модели и сами ще се уверите в това, ако разгледате каталога на https://www.venus.bg/маси-и-столове/холови-маси. Предлагаме ви да се съобразите с размера на помещението, вида на дивана и други подобни критерии, които ще ви помогнат по-бързо да обзаведете с подходящата мебел.

Как да открием функционална холна масичка

Когато купувате подобна декоративна мебел е важно да вземете под внимание дивана който притежавате, както и с другите елементи в помещението. Прекарваме значителна част от свободното си време именно в дневната и поради тази причина холната масичка задължително трябва да бъде удобна и практична. Едно от най-важните неща които трябва да съобразите е нейният размер. За да изглежда зоната естетична се опитайте да изберете вид, който да бъде с подходяща височина спрямо седалката на дивана. Обемът на стаята също оказва сериозно влияние върху избора ви. Ако не разполагате с голяма и просторна стая не се тревожете, защото може да купите холна масичка в по минималистичен дизайн или пък да ползвате композиция от няколко помощни. Venus.bg предлага на вниманието ви един чудесен модел. Комплект помощни модели Milano 3 бр. – урарту/крем/орех:

масичка
  • „Milano“ е комплект помощни артикула три броя;
  • Уникален и нестандартен дизайн;
  • Подходящи за обзавеждането на вашия хол или дневна;
  • Изработени са със стабилни крака от бук и плот МДФ.

Красива и функционална комбинация от няколко различни елемента, които могат да се използват заедно или поотделно в зависимост от конкретния момент. Впечатление прави високото качество на изработка и вложените материали. Подобна мебел винаги ще ви предостави търсената стабилност и здравина, тъй като основата е изработена от естествена дървесина. Плотът от MDF от друга страна ви предлага стил и изисканост в дневната.

Защо е важно да притежаваме холна масичка

Определено нейната роля не е само декоративна. Това е мебел от която очакваме много повече от практическа гледна точка. Когато се настаним пред телевизора ще има къде да оставим дистанционното, телефона си и други дребни предмети. Може да сервираме храни и напитки без никакъв проблем щом ни дойдат гости или сме се събрали със семейството, за да гледаме любимо предаване. Ще срещнете модели, които са снабдени с чекмеджета и допълнителни рафтове. Поръчайте модел който отговаря на вашите критерии и изисквания за стил и практичност.