Как да открием най-подходящата маса за кухнята

маса

Спокойно можем да твърдим, че сборният пункт на цялото семейство се явява масата за хранене в кухнята. Тази мебел е отговорна за нашия комфорт и добре прекарано време. Когато се храните или просто разговаряте. Много често на нея пием и сутрешното си кафе, преглеждайки новините. Тя трябва да бъде достатъчно комфортна и удобна за да предоставя необходимата стабилност. Предлагаме ви да разгледате нови и интересни модели в сайта на https://www.venus.bg/маси-и-столове/маси-за-кухня. Тук със сигурност ще ви направят впечатление внимателната изработка и качеството на всеки един артикул.

Как да определим размера на желаната маса за хранене в кухнята

Сигурно се досещате, че това главно зависи от обема на самото помещение. Масата за хранене трябва да е подходяща, като разбира се остава достатъчно място за преминаване и зад столовете. Не бива техните облегалки да се допират до някоя от стените. Преценете внимателно и размера на самия плот, защото всеки човек се нуждае от достатъчно пространство за да се храни спокойно. За да изберете перфектния размер артикул за кухнята, трябва да я съобразите и с това колко души ще я ползват ежедневно. Те спокойно трябва да могат да сядат край нея, без да се удрят с лакти и да се чувстват дискомфортно. Накрая разбира се не можем да пропуснем и момента с гостите. В случай, че често каните приятели и близки със сигурност ви е необходим разтегателен модел за кухня, който ще откриете в каталога на venus.

Разтегателна трапезна маса

Разтегателна трапезна маса MERCAN 633 – Шарка бял мрамор/Орех от venus:

  • Разтегателна, със заоблени ъгли;
  • Плотът се разпъва ръчно чрез отваряне и завъртане на двете му плоскости, които са разположени една над друга, когато не е разгънат;
  • Какво пуснати и плота са изработени от ПДЧ, а краката от полиуретан.

За да може да наречем един модел подходящ, той трябва да отговаря на всички тези критерии и да ни предоставя търсения комфорт и уют.