Матракът – еднолицев или двулицев вид да бъде

матрак

Сигурно ви се е налагало да избирате нов матрак за спалнята си. Той е продукт, който се купува по-рядко, но пък е достатъчно важен и трябва да е избран наистина компетентно. Всяка информация, която откриете за съвременните модели ще ви бъде от полза, тъй като от тях зависи сънят и доброто ни настроение. Научи повече за различните характеристики и плюсове на разновидностите в сайта на търговеца. Като начало си поставете финансова рамка, която да ви помогне по-лесно да отделите ценовия клас към който ще се стремите.

Научете повече за моделите еднолицеви и двулицеви матраци venus

Характерно за моделите еднолицеви матраци е това, че имат вградена подматрачна рамка. Това ги прави по-тежки и обуславя тяхната употреба само от едната страна. Хората обаче ги харесват, тъй като тяхната цена е по-ниска и има възможност да се монтира амортисьорен механизъм. Освен това няма да се налага допълнителната покупка на подматрачна рамка. Двулицевите модели е нужно да се завъртят през определен период. Тяхната гаранция е по-голяма, но те са и значително по-скъп продукт. Огромното предимство на първите модели venus е това, че ниската цена ще ви даде възможност да сменяте продукта по-често и да спите върху нова вещ. Научете повече подробности за материалите от които се произвеждат еднолицевите модели в сайта на търговеца venus.

Еднолицев матрак

Еднолицев матрак Felia Memo – научете повече за модела тук:

  • Вградена дървена рамка;
  • Ядро от пружинен пакет Бонел;
  • Слой Skycell пяна;
  • Слой мемори пяна;
  • Дамаска от устойчиво меко трико;
  • Ортопедичен;
  • Venus ви дава три години гаранция.

Не пропускайте да се консултирате със специалисти за натоварването, което издържат еднолицевите матраци. Научете повече неща за предлаганите разновидности във venus преди да направите своята поръчка. От изборът ви сега, зависи вашия комфорт и здраве в бъдеще, така че не отлагайте покупката във времето прекалено дълго. Очакваме ви, заповядайте!