Как да оформите интериора на спалнята с помощта на готов мебелен комплект?

спалня

Всеки държи на това, щом си е у дома и си почива, да се чувства уютно и спокойно. За да постигнете това е важно какъв вид обзавеждане ще изберете и най-вече, как ще оформите интериора на спалнята. Тази стая е по-специална от останалите, тъй като в нея не влизат непознати и може да бъде в дизайн, който наистина ви харесва. Полски спални комплекти ще намерите в сайта на магазин Venus.bg. Те са прекрасна възможност бързо да промените обстановката в дома си, без да влагате прекалено много средства. Хубавото при този тип обзавеждане е възможността с един избор да се сдобиете с всички необходими мебели.

Какво включват практичните спални комплекти?

Преди да инвестирате в нещо подобно е добре, да проучите детайлно въпроса и да разберете какво точно ви предлага търговецът. Комплектите са съчетани така, че спалнята ви да бъде функционална и да имате необходимите артикули, за да спите добре, да подреждате вещите си и да се чувствате удобно. Голяма част от предложенията съдържат подходящо легло, нощни шкафчета, гардероб и скрин.

Те могат да бъдат в най-различни стил, цвят, да имат или да нямат декорации в зависимост от вашите предпочитания. Моделите се отличават с качествена изработка и са с дълъг експлоатационен период. Тъй като са модерни може да разчитате и на екстрите, които притежават. Това са механизми за плавно отваряне и затваряне на шкафове и чекмеджета, повдигащ амортисьор на леглото, плъзгащи врати, вградени огледала и други.

Днес ви предлагаме малко подробности за един от актуалните полски модели на Venus.bg. Спален комплект Аполо 2 – 140/190 см, Венге амбър:

мебели за спалня
  • спален комплект „Аполо 2“ ще Ви предложи различни екстри като механизъм за повдигане на матрака и механизъм за плавно затваряне на гардероба;
  • комплектът е съставен от легло с табла, подходящо за еднолицев и двулицев матрак, като за двулицевия е нужна допълнителна подматрачна рамка с височина до 4 см;
  • трикрилен гардероб с чекмеджета, рафтове и лост за закачалки;
  • две нощни шкафчета с чекмедже и ниша;
  • изработен от ПДЧ 16 мм;
  • комплектът се предлага в различни цветови комбинации, чрез които да го съчетаете с интериора на Вашата спалня.

Красиво обзавеждане, чрез което ще внесете обновление в жилището си.

Мебели в какъв цвят да изберем?

Днес онлайн търговците предлагат много разнообразни дизайни и стилове. Потребителите могат да избират между различни цветови комбинации като едни от най-популярните си остават нюансите на дървесината. Те най-лесно се съчетават с останалите артикули в стаята, с цветовете и с декорацията. Освен това създават усещане за уют и правят помещението много елегантно.