Какви мебели ще подхождат на модерната трапезария?

ъглов диван

Помещението, в което се храните има ключова роля за комфорта на цялото семейство и при избора на мебели не бива да бъде пренебрегвано. Повечето пъти хората са склонни да използват стандартното обзавеждане, което включва трапезна маса и столове. Предлагаме ви да помислите за нещо по оригинално и удобно, което ще създаде уют в жилището и ще направи зоната предпочитано място и за отдих. Многофункционалните кухненски дивани Венус с чудесна възможност да обновите стаята и да я направите по-модерна. Това са мебели, които предлагат много здравина и устойчивост, а цената им е повече от приемлива.

Как да впишем кухненския диван в интериора?

Трапезарията ще бъде доста по-различна, ако използвате съвременен вид мека мебел. Кухненските дивани са специално конструирани да бъдат поставени до масата за хранене, затова са по-високи от тези в хола.

Могат да бъдат в ъглова или линейна форма. Ако замените част от столовете с такова обзавеждане, пространството ще стане много по-уютно и функционално. Може да се настаните на кухненския диван във всеки един момент, дори и да не е време за хранене. Така ще прекарате част от деня си в приятна почивка.

Хубаво е, че кухненските дивани притежават функция „сън“ и могат да се ползват като допълнително легло. Винаги е полезно да се инвестира в многофункционално обзавеждане, което ви позволява да го използвате по различни начини в зависимост от вашите нужди. Разгледайте сайта на Венус и по-специално следния модел. Триместен диван Анита – тъмнокафяв/светлокафяв:

диван
  • Анита е удобна мебел за кухня и хол с ракла и функция сън, трансформиращ в легло чрез падащ гръб;
  • при издърпване на седалищната част се разкрива практична ракла, гърба пада и заедно със седалката образуват достатъчно голяма и удобна спалня, която може да се ползва винаги когато е необходимо допълнително място за сън;
  • с компактни размери, което го прави подходящ както за малки, така и за средни помещения.

Тази мебел е перфектната възможност да имате още едно удобно място за почивка и релакс освен всекидневната.

Кои са положителните характеристики на кухненските дивани?

За да купите ново обзавеждане, трябва да сте убедени в неговите ползи за вашия комфорт. Ето защо ви съветваме да инвестирате в този специфичен вид мека мебел, подходяща за кухненската зона. Ще получите удобно място за настаняване, което ще ви позволи да се храните много по-комфортно, отколкото ако сте седнали на столове. Ще имате място за почивка, защото моделите разполагат с разтегателен механизъм. Сами определяте цвета и вида на тапицерията. Това е голямо предимство, защото така по-лесно ще го впишете в интериора.