Защо да изберем нова и функционална холна маса?

холна маса

Сигурно ви се е случвало да искате да промените интериора в дневната и да не знаете, как да направите това. Не е нужно да правите прекалено голяма инвестиция, за да имате една съвсем различна обстановка. Бихте могли просто да изберете нова и по-модерна холна маса. Тази мебел е от изключително значение за комфорта ви, но също така има ролята и на декоративен елемент. Днес моделите се изработват с много фантазия и от различни материали, което ги прави толкова оригинални. Холни маси от venus.bg ще намерите в каталога на търговеца. Те са много разнообразни като изработка, форма и размер, за да откриете подходяща за вас.

Какви са характеристиките на съвременните модели?

Ако не сте купували нещо подобно отдавна, ще се изненадате приятно от голямото разнообразие. Модерните артикули са невероятно практични и с още по-красива външност. Материалите, от които се изработват, позволяват те да бъдат декорирани много красиво и допълнени с различни практични екстри. Не са малко семействата, които похапват пред телевизора, затова се предлагат много удобни холни маси с повдигащ и разтегателен плот.

Така няма да се притеснявате и когато посрещате гости, защото ще може спокойно да им сервирате питиета и почерпки в дневната зона. Красива и функционална холна маса ще обнови атмосферата и ще направи стаята още по-уютна. Има артикули с допълнителни ниши, рафтове или чекмеджета за съхранение на дребни вещи.

Магазин Venus.bg предлага на вниманието ви един нов модел. Разтегателен модел Рената – Венге / Бежов:

  • „Рената“ е практична холна маса с разтегателен горен плот;
  • той прибавя още 30 см към дължината;
  • допълнителен долен плот за вещи и аксесоари;
  • може да се изработи в цветове по избор.

Функционална мебел подходяща както за модерния, така и за класическия интериор.

Защо да изберем артикул изработен от дърво или ПДЧ?

Материалът от който е направена холната маса, има много съществена роля за нейното излъчване и затова как ще се впише в интериора. Най-безпроблемно ще съчетаете останалите мебели с този декоративен елемент, ако той е в дървесен нюанс. Мебелите направени от естествена дървесина, ПДЧ и МДФ мога да бъдат по-светъл или по-тъмен нюанс, което ще ви даде възможност да комбинирате със секцията и дивана. Артикулите са здрави, надеждни и винаги може да ги използвате спокойно по предназначение.

Такъв тип холна маса не е просто красива декорация, а напълно функционален елемент от обзавеждането. Разгледайте актуалните оферти онлайн и се възползвайте от изгодните намаления,  които ще откриете.