Как да изберем подходяща подматрачна рамка за повече комфорт в спалнята

подматрачна рамка

Хората, които избират да закупят за спалнята си двулицев матрак се сблъскват и с избора на артикул като подматрачната рамка. Тя служи като опора върху която да поставям матрака, така че той да е стабилен и да има възможност да диша. Това е важен момент за запазване на качеството на матрака през годините, защото благодарение на ламелите от които е съставена подматрачната рамка въздухът циркулира. Също така заради нея тежестта се разпределя равномерно и няма зони с по-голям натиск. Венус е приготвил в каталога си актуални модели от които да избирате.

Защо ви е необходима подматрачна рамка

Спокойно може да твърдим, че подматрачната рамка и матракът винаги вървят заедно, като дори при еднолицевите модели тя е вградена. Правилното съчетание на тези два продукта е от ключово значение за нашето удобство по време на сън. Без наличието на подматрачна рамка, матракът е възможно да задържа влага и с времето да мухляса. Неговият дълъг експлоатационен живот, зависи именно от подматрачната рамка. Специалистите съветват единичните широки ламели да се използват за пружинни матраци, а сдвоените за матраци от пяна. Венус ви представя един от новите модели. Система Flex Вариант (с крачета) опция K – с повдигане областта на главата и краката:

рамка флекс
  • Система Flex Вариант (с крачета) опция K е с механизми за повдигане областта на главата и краката;
  • Има три зони на комфорт (зони за главата, за кръста и краката);
  • Характеризират се с подходяща еластичност на ламелите и пластичност на обувките свързващи ги с основата. Ламелите и конструкцията са изработени от многослойна букова дървесина с еднопосочно разположени влакна за по – голяма устойчивост;
  • Еластичната връзка на ламела, позволява вертикално и осово движение;
  • Броят на буковите ламели зависи от дължината на която ще заложите.

Инвестирайте в по-висококачествен модел, който ще ви даде достатъчно удобство и комфорт и ще гарантира запазване на вашия матрак във времето.

Как да използвате раклата под леглото

На леглото може да бъде монтиран механизъм за повдигане на матрака с чиято помощ ще използвате цялото пространство в основата на леглото. Това е перфектен начин да спестите място в дома си и да подреждате различни дрехи и вещи. Механизмът се захваща за подматрачната рамка с болтове и така е напълно здрав и готов за експлоатация. Непременно трябва да откриете артикул с подходящ размер за вашето легло, който да приляга на 100%. Богатият избор, който ви е подготвил онлайн търговецът ви дава възможност, да купите модел, който напълно отговаря на вашите критерии.