Как да направим спалнята си по-уютна и комфортна с правилните мебели

спален комплект

Повечето хора признават, че атмосферата в домовете им се дължи основно на правилния избор на мебели който са направили при обзавеждането. Интериорът в един дом отразява вкусовите предпочитания на неговите обитатели и до голяма степен показва какви хора са те. Някои харесват изчистения минималистичен дизайн, други богатата орнаментика с по-обемни и тежки мебели. Без значение от кои сте със сигурност искате стаята в която спите да бъде красива и уютна, за да си почивате по най-добрия начин. За да стане това ви предлагаме да разгледате готовите спални комплекти на https://www.venus.bg/спални/спални-комплекти/спално-обзавеждане-lavenda-норвежки-бор-дъб-шоколад. Всички предложения са красиво съчетани от производителя.

Защо да купим спален комплект

Ако сте от хората които ценят свободното си време и не искат да го губят в търсене на различни мебели, то за вас е най-подходящ готовият комплект. С една покупка се сдобивате с най-важните мебели, които ще са ви необходими. Това са – легло с подходящите размери за да се наспивате добре, гардероб, стилни нощни шкафчета и скрин. Щом поръчвате толкова мебели наведнъж те са на много по-достъпна цена. Така получавате нещо качествено и красиво, без да инвестирате много от семейния бюджет. Комплектите представят най-новите модни тенденции, които ви гарантират, че обзавеждането ще остане максимално дълго актуално. Това е от значение, защото не подменяме мебелите в спалнята толкова често. Днес Venus.bg иска да ви покажем конкретен модел който е по-специален. Модулно обзавеждане LAVENDA 160/200, MDF профил / норвежки бор-дъб шоколад:

спалня
  • Комплект „LAVENDA“ – комбинира елементи от колекция мебели, модулна серия „LAVENDA“;
  • Включва спално легло с рамка, подходящо за двулицев матрак с р-ри: 160/200 см.;
  • Четирикрилен гардероб с огледала и чекмедже;
  • Две нощни шкафчета с чекмедже и ниша;
  • Скрин с четири чекмеджета;
  • Изработен от качествени материали, които гарантират здравина и дълготрайно ползване.

Красив комплект който отразява последните модни тенденции. Цветовете са свежи и ви предоставят спокойствието и уюта от които се нуждаете.

Важно ли е да имаме скрин в дома си

Скринът е артикул добре познат през годините. Преди той е изглеждал по-скоро като сандък, но днес ще срещнете много различни вариации. Има скринове с няколко широки чекмеджета, модели с чекмеджета и шкафове както и такива с отворени ниши. Комбинациите са много различни, но като цяло е добре да изберете някоя от тях, защото тази вещ е изключително практично. Побира много дрехи и в същото време върху плота може да организирате удобно тоалетката си или пък да поставите някаква красива декорация – цветя, снимки или сувенири. Поръчайте скрин към обзавеждането и ще останете повече от доволни.