Знаем ли какъв дизайн шкаф за обувки да изберем за модерния коридор?

шкаф за обуки

Със сигурност имате желание да направите жилището си красиво и удобно за обитаване. Това ще стане много лесно, ако си поръчате нови и актуални мебели с елегантен дизайн и необходимите удобства. Съветваме ви да обърнете специално внимание на антрето, което е първото нещо, което всеки вижда, щом дойде във вашия дом. В продуктовия каталог на магазин www.venus.bg ви очакват много качествени и оригинални мебели. Едно от най-важните изделия за интериора на коридора си остава добре познатият на всички шкаф за обувки. Той е задължителен, когато търсите обзавеждане за тази зона и трябва да бъде избран много прецизно.

Как да създадем интересна и функционална обстановка с помощта на шкафа за обувки?

За да се чувствате комфортно, когато се приберете у дома, входното пространство трябва да е чисто и добре организирано. Най-важно е всички обувки да бъдат по местата си, тъй като в противен случай подът ще изглежда мръсен и много разхвърлен. Модерните шкафове за обувки са не само практични, но и изключително красиви като дизайн, затова и интериорът на антрето ще е съобразен с последните модни тенденции. Днес ще се опитаме да ви помогнем малко като ви дадем няколко препоръки за това, как да направите обстановката уютна и комфортна:

шкаф
  • измерете свободното пространство – така много лесно ще определите колко голяма мебел може да се побере там и дали е възможно модела, който ви е харесал, да бъде добре интегриран;
  • заложете на стил, който подхожда на останалите мебели – шкафът за обувки трябва да бъде не само удобен и с голям капацитет, но изработен в материал и цвят, които допълват портмантото и гардероба, които също сте сложили там;
  • качество и устойчивост – шкафът за обувки е правилно да се изработва от здрави материали, които ще ви гарантират дълга експлоатация. В момента производителите ползват най-често MDF и ПДЧ. Тези плоскости вече са доказали своите положителни характеристики;
  • съобразете се с бюджета на семейството – определете сума за шкафа и се старайте да се впишете в нея, защото в последствие е възможно да се наложи да правите и други покупки.

В каталога на Venus.bg ще намерите разнообразни изделия: вертикални, хоризонтални, с място за сядане, с ветрилообразно отваряне и други.

Какви са плюсовете на модерните изделия?

Важно е да отбележим, че днес мебелите могат да бъдат използвани по най-различни начини и са по-скоро многофункционални. Силно впечатление правят шкафовете за обувки тип пейка. Тяхната повърхност е облицована с меки възглавнички, на които да седнете, когато се приготвяте, а в основата имате вратички и пространство за съхранение. Купувате една мебел, а реално получавате функционалности за две. Моделите са компактни, симпатични и винаги ще намерите място в коридора за тях.