Защо да изберем модерен ъглов диван

ъглов диван

Най-известната и търсена мека мебел си остава диванът. Той заема централно място в интериора на почти всяка дневна, като трябва да бъде подходящо комбиниран със секцията и холната маса. От този артикул очакваме да ни настани удобно и комфортно, затова и неговата изработка трябва да е на достатъчно високо ниво. Преди да инвестирате в модерна мека мебел се запознайте подробно с нейните характеристики. Най-търсените и желани от клиентите дивани venus.bg са ъгловите. Различните варианти изглеждат много атрактивно и лесно правят интериора модерен и предпочитан.

Плюсове на практичните ъглови дивани

За да изберем дадена мебел за домашния интериор, трябва да бъдем убедени в нейната функционалност. Ъгловите холни дивани се отличават с практичната възможност да бъдат разтягани и използвани като място за сън. Те са допълнени от големи ракли, намиращи се под седалката с което ви позволяват да подреждате всякакви вещи, без да купувате допълнителни мебели затова. Красивият и функционален ъглов диван, може да спести много от пространството, ако го използвате като основно легло и така дори малкото жилище ще бъде удобно и уютно.

Характерната форма е още един плюс на тази мебел. Диванът може да се инсталира в ъгъла, опрян до стената и така няма да пречи на преминаването през стаята. Сами виждате, че възможностите, които дава този артикул са наистина много. Venus.bg представя на вниманието ви един примерен вариант. Ъглов модел Сицилия с табуретка – с функция сън и ракла:

диван
  • холен ъгъл „Сицилия“ с включена табуретка е практично решение за обзавеждането на Вашия хол или всекидневна;
  • Седалките са изработени от еластичен дунапрен, гърба от хастар;
  • възглавниците са с пълнеж от дунапренов пух с възможност за сваляне на калъфките, за по-лесно поддържане;
  • диванът разполага с функция сън с подматрак, за спокоен сън и ракла – тип чекмедже за съхраняване на Вашите вещи.

Модел, който се отличава с красив дизайн и качествено изпълнение от здрави и надеждни материали.

Защо да купим артикула от интернет магазин

Все повече клиенти се доверяват на онлайн търговците, когато избират нови мебели. Това се оформи като постоянна тенденция, тъй като разнообразието от модели, които могат да бъдат разгледани в сайтовете е много по-голямо от това във физическите шоуруми. Тук потребителят се запознава подробно с необходимата информация, вижда богат снимков материал и има шанс по-спокойно да обмисли покупката си. Не е притиснат от работно време и нахални консултанти, както и от други клиенти. Веднъж избрали да инвестирате по този начин, повече няма да искате да се върнете към стария.