Мъжките чанти никога не са изглеждали по-добре – 3 вида мъжки чанти за лаптоп

За повечето от нас лаптопът е част от ежедневния арсенал – основен инструмент за живота на 21 век. Как да изберете чанта, която да го съхранява и предпазва?

Не е толкова просто, колкото да вземете някоя стара чанта от килера. Искате нещо, което е практично – чанта, която едновременно ще пази лаптопа ви и е лесна за носене, но също и нещо, което е добре изглеждащо, в тенденция.

В зависимост от вашата работа или начин на живот, можете да избирате всякакви видове: минималистиччни и стилни за придвижване из града; здрави и големи с функции за съхраняване на допълнителни джаджи; или комбинация.

Раницата

Раница, класиката, все още е най-добрата чанта за много хора. Вече не е само за тези с активен начин на живот – въпреки че, ако сте от типа мъж, който посещава фитнес, раницата ще ви даде допълнителна подкрепа на раменете – това също е идеална чанта за лаптоп.

Подплатените каишки за комфорт са бонус, но също толкова важно е да проверите дали чантата всъщност е водоустойчива и да търсите екстри като допълнителни джобове.

Различните раници ще предлагат различни нива на защита на вашия лаптоп. Докато някои разчитат на практични подплънки, други ще са с по-тънка материя.

Куриерски чанти

Може би най-подходящ за пътуващите хора или хората в града, чантата над рамото е свързана с простотата.

Подходящият за лаптоп носач обикновено попада в една от двете категории: по-стилните чанти за рамо, за които има място или ръкав за лаптоп, или специални чанти за рамо, проектирани за носене на лаптопи и аксесоари. Кой тип е вашия вероятно ще зависи както от цялостния ви стил, така и от техническите ви изисквания.

Кожена чанта за пратки ще предложи най-доброто качество (избягвайте опциите за имитация, които са склонни към лющене), докато подсилената основа ще я направи още по-трайна. Може би най-важното при закупуване онлайн или без вашия лаптоп в ръка е проверката на оразмеряването. Ако вашият лаптоп има голям екран – 16-инчов например – уверете се, че ще се побере.

Куфарчето (Бизнес чанта)

Официално е, куфарчето се завърна. Но преди да избягате, позволете ни да обясним. Не говорим за твърдото куфарче на стария бизнесмен, а за съвременния професионален човек – по-мекия, по-стилен, но не по-малко официален вариант.

За класическия външен вид е подходящ неутрален цвят (като кафяв или черен) – въпреки че някои ще дойдат с подвижна презрамка, която ще предаде по-небрежна визия.