Как да изберем красива холна маса

холни маси

Има важни мебели, които трябва да присъстват в дневната зона, за да бъде тя удобна за цялото семейство. Става въпрос за дивана и секцията, които са задължителни за интериора на стаята. Наред с тях е добре да помислим и за малката декоративна холна маса, която има своята ключова роля, за комфорта и визията на помещенията. Днес може да разгледаме най-различни варианти на този практичен декоративен артикул в сайта на https://www.venus.bg/маси-и-столове/холови-маси. Да открием правилната не е толкова трудно, колкото изглежда на пръв поглед. Различните стилове и дизайни не трябва да ни объркват, а да насочат вниманието ни към изработката, която ни допада и ще подхожда на нашия дом.

Кои са най-популярните холни маси в момента

Както добре знаете, тази мебел може да бъде в най-различна форма, дори нетрадиционна. Повечето потребители продължават да поръчват класическите правоъгълни модели, защото те са най-удобни за поставяне на повече неща върху плота и дори за сервиране на храни и напитки. Правоъгълната форма се съчетава добре с диван, който е ъглов или с класически двуместен и триместен линеен.

Важно е да прецените правилния размер на холната масичка, защото тя не бива да пречи когато минавате между нея и секцията, а височината и не трябва да е по-висока от седалката на дивана. Изключения от правилото може да се допуснат, ако смятате редовно да се храните там и ви е необходимо повече удобство. Venus.bg предлага да разгледате един от интересните модели. Холна маса с чекмеджета BALIN LAW2S / 110 см., MDF дъб монастри/черен:

  • Правоъгълен модел LAW2S/110 с две чекмеджета;
  • част модулно обзавеждане за хол и дневна „BALIN“;
  • изработена от материалите MDF и ПДЧ;
  • цветова комбинация: дъб монастри / черен.

Удобен и практичен модел, който е снабден с чекмеджета, за да подреждаме различни дребни неща и да разтребваме бързо щом е необходимо.

Критерии за избор на нова мебел

Както отбелязахме, тази мебел трябва да подхожда на останалите вещи в стаята, затова се съобразете с техния цвят и с материала, от който са изработени. Интересен интериор ще постигнете благодарение на актуалните модели, направени от два различни материала. Те мога да бъдат поставяни както в класически обзаведена хол, така и в по-модерен. Пример за подобна мебел са масички направени от MDF и закалено стъкло. Микса между различни материали винаги прави добро впечатление и променя атмосферата в стаята.

Покупката на една толкова интересна и дизайнерска мебел ще ви създаде ново усещане, когато прекарвате време в дневната и ще впечатли вашите близки и приятели. Артикулите са изключително практични и спокойно може да подреждате декорации и други неща върху тях.