Как да изберем конкретен модел холна маса, ако търсим комфорт и стил

холна маса

Интериорът на хола трябва да бъде добре подбран, за да се чувстваме уютно и да ни предразполага към почивка и комфорт. Личният вкус ще определи как да изглеждат различните мебели и как да бъдат съчетани помежду си. Разбира се има и ясни правила, които ще ни помогнат да създадем една обстановка подходяща и за гости и за семейството. Важен елемент от всичко това се явява холната маса. Мебели Венус ви представят богато разнообразие от дизайни и модели, които може да поръчате бързо и лесна от продуктовия  каталог. Важно е да се отбележи, че всички артикули са изключително качествено изработени и предлагат подходящата практичност.

Кои модели холни маси правят най-силно впечатление

Това е мебел към която имаме високи очаквания относно нейната визия и усещането което ще донесе в помещението. Тъй като говорим за декоративна мебел трябва външният ѝ вид да бъде приятен за окото и да завършва естетично интериора на дневната. Има различни модели, които е добре да познавате, за да изберете най-правилно:

маса
  • Класическа холна маса – тя може да украси всяко едно помещение като в същото време е достатъчно практична, за да поставяме върху нея различни неща. В повечето случай тези модели са изработени от MDF или от дървесина и са в правоъгълна форма;
  • Маса с допълнителен рафт – под основния плот имате допълнителен който ви позволява да прибирате различни неща когато трябва да освободите място, прави артикула по-красив и раздвижен и ще бъде много полезен;
  • Помощни холни маси – станаха популярни в последно време, защото са мобилни и удобни. Могат да бъдат две или три на брой с различна големина;
  • Трансформиращи се маси – те са  подходящи за хората които се хранят в хола, понеже основният плот се повдига чрез механизъм и височината става много удобна за хранене.

Различни предложения от тези варианти може да намерите онлайн в каталога на Венус. Преценете внимателно кой модел ще стои най-добре във вашия дом.

Как да изберем нова холна маса

Ако купувате тази мебел отделно от останалите артикули е нормално да се съобразите с техния дизайн, цвят и размер. Всеки елемент трябва да допълва другия красиво, така че да се получи един общ хармоничен интериор който ще ни осигури удобство и ще направи свободното ни време приятно прекарано. Уточнете как смятате да използвате мебелите и организирайте обстановката която си представяте. Богатото разнообразие от модели в интернет ще ви улесни много, когато търсите подобно обзавеждане. Поръчайте нещо ново и интересно, за да внесете различен полъх в интериора на дома си.