Скъпи ли са индукционните плотове за вграждане

индукционен плот

Това, което вълнува клиентите, на които им предстои да инвестират в нови уреди за кухня е колко би им струвало оборудването. Разбираемо е да се търсят нови и подобрени технологии, които са наистина много по-икономични, ефективни и със съвременен дизайн. Ще започнем серия от публикации, посветени на кухнята и днес ще представим най-изгодната за индукционни плотове за вграждане цена, от която можете да се възползвате. Магазин Арена разполага с изключително приемливи решения за едни от най-добрите и функционални решения, осигуряващи ключово удобство и бързина при използване на уреда в кухнята.

Защо цените на индукционните котлони са по-високи

Закономерно е, че при индукционните плотове клиенте се налага да заплатят по-висока цена. Всъщност за това си има основателна причина. Избирайки индукция като метод за осигуряване на топлина за готвене залагате на:

  • Намаляване на разходите за използване на електрическа енергия;
  • Подобряване на ефективността на процеса на готвене;
  • Безопасност;
  • Удобство;
  • Елегантен и гладък почерк, благодарение на модерната визия на уреда.

Цените на този тип плотове е оправдано по-висока, тъй като се касае именно за съвременна и много по-подобрена версия, която предоставя максимална бързина при приготвяне на различни видове ястия.

Сигурно си мислите, че вариантите с лъчиста енергия също отговарят на тези особености и критерии, но е факт, че когато се касае именно за такива решения, които спестяват над 50 % от разхода за електричество то това заслужава да направите съответната инвестиция.

Многофункционални идеи

плотове

Освен, че са едни от най-добрите и оптимално елегантни уреди в съвременната кухня индукционните плотове се нареждат и сред най-многообразните като видове. Ключова класификация, която се отнася до тяхното многообразие е именно размера и броя на зоните за готвене. Колкото по-голям е съответния уред то това означава, че се касае и за по-висока цена, която ще се заплати за неговото придобиване.

Представяме три основни варианта, които са доказали своята приложимост и ефективност:

  • Плот двойка. Стъклокерамичен индукционен котлон, който е изключително ефективен и компактен като пропорции. Лесно се интегрира и очевидно маже да осигури на домакинството оптимизиране на работното пространство. Цената му е относително достъпна;
  • С четири зони. Ако сте голямо семейство и ежедневно приготвяте различна храна то ето, че имате на разположение четири зони, които можете да използвате едновременно. Размера на котлона е 60 см, а цената му е около два пъти по-висока от моделите двойка;
  • Индукционен плот тройка. Ефективността на този модел се дължи на факта, че котлоните са разположени в една линия, което позволява да се спести място от монтажа в работния плот.

Богат асортимент от марки и модели индукционни котлони за вграждане можете да откриете в каталога на виртуалната платформа Арена.