Кухненският ъгъл – любим модел за уютни дни

диван

Кухнята е мястото, където домакинята прекарва доста от времето си. Колкото по функционално и уютно е обзаведено пространството, толкова по комфортно ще се чувства. Все пак докато изпълнява своите ангажименти е добре, да има къде да седне, и да отпочине за малко. Ще се съгласите, че  само масата и трапезните столове не са много удачен избор за почивка. Ето защо, практичните кухненски ъгли Венус, могат много да помогнат в случая. Те са в категория мека мебел, но по характеристики доста се отличават от класическия холов диван.

Защо кухненският ъгъл е правилното решение

Съществуват редица причини, които биха ни привлекли, към тази симпатична и функционална мебел. На първо място ще поставим това, че кухненският ъгъл Венус не заема много място, тъй като е поставен опрян до стената следва нейните очертания, и по никакъв начин не пречи на преминаването в помещението. За разлика от стандартните столове, на него могат да седнат повече хора и да се чувстват далеч по-удобно. В моментите, когато не се храним, може да използваме стаята за почивка и релакс, защото все пак имаме удобен диван там. Разтегателният механизъм дори го превръща в легло, а това вече го прави многофункционален. Освен това голямата ракла под седалката, може да послужи да прибираме различни вещи, и жилището ни да бъде изрядно подредено и организирано.

Кухненски ъгъл

Кухненски ъгъл Торино – с опция функция сън – предложение на магазин Венус:

  • Съставен от диван 3-ка, диван 2-ка и ъгъл, които са отделни модули и може да ги подредите по Ваш вкус;
  • „Торино“ е оборудван с различни удобства като: функция сън тип падащ гръб, които ще превърне диванът, в удобно легло;
  • Обемна ракла;
  • Имате избор между различни цветове, чрез които ще може да го съчетаете с интериора на Вашия дом.

Кухненският ъгъл, може да бъде наречен непреходна във времето мебел, благодарение на своите способности да се адаптира и да създава уют.