Знаем ли как да изберем правилния матрак за спалнята?

двулицев матрак

Има определени покупки за дома, които изискват повече внимание и биха ни затруднили. Когато купуваме нов матрак със сигурност не го избираме на външен вид, а след внимателно проучване и запознаване с характеристиките му. Тази вещ е от особено значение, за това да се наспиваме добре и да бъдем здрави и не е без значение какво ще купим. Качествен матрак за спалня с избор на твърдост и размер – Мебели ВЕНУС ни очаква в онлайн магазина. Разнообразието от модели и възможности са шанс да се сдобием с наистина подходящ и качествен продукт на достъпна цена.

Модел с каква твърдост да предпочетем?

Един от най-важните критерии при избор на матрак е неговата твърдост. Това е усещането за опора на тялото по време на сън. Някои хора предпочитат да спят на по-меко, други на твърдо. Изборът е строго индивидуален и свързан с това, как се чувстваме най-добре. Все пак специалистите ще ви насочат към твърдите матраци, ако страдате от болки в гърба и кръста. Средно твърдите модели са подходящи за всички, защото са универсални.

Тук няма значение какво е телосложението ви и коя е любимата ви поза по време на сън. След като определите правилната твърдост на новия си матрак не пропускайте внимателно да измерите рамката на леглото, където ще бъде поставен. Интернет търговецът предлага много възможности за избор от размери и дори индивидуална поръчка на нещо нестандартно.

Днес от Венус ви предлагат следната възможност. Двулицев матрак Соната:

  • двулицев модел „Соната“ с ядро от HR пяна с еластични свойства и мемори пяна, предоставящи необходимото ниво на удобство за една пълноценна почивка;
  • мемори пяната ще приеме извивките на Вашето тяло;
  • еластичната пяна ще Ви предостави стабилна анатомична опора и мекота, гарантиращи максимален комфорт по време на сън;
  • „Сонота“ е обвит в калъф от текстил с луксозна дамаска с вплетени бамбукови влакна, обработен против бактерии.

Луксозно изпълнен модел, характеризиращ се с перфектен комфорт и удобство.

Защо да поръчаме и топ матрак?

Това е артикул, който трябва да присъства във всеки дом. Може да се използва в спалнята, за да подобрим удобството си върху леглото и да запазим основния от износване. Бихте могли да го поставите на разтегателен диван за повече удобство, да го носите на почивка и на вилата. Цената е много достъпна предвид качеството на изработка и удобството което предлага. Съхранението и транспортирането също са лесни, тъй като топерът може да се навива на руло и така не заема никакво място.