Как да изберем нов шкаф за обувки сред многото актуални предложения?

шкаф за обувки

Пред много семейства стои въпросът, как да обзаведат коридора. Почти навсякъде входното пространство се характеризира с по-малки размери. Това доста затруднява избора на мебели, които трябва да са едновременно функционални и с красив естетичен дизайн. Естествено първото помещение което виждаме щом се приберем трябва да е добре организирано, чисто и подредено. Шкаф за обувки Мебели Венус е перфектна възможност да имате удобна и качествена мебел на достъпна цена. Лесно ще поръчате онлайн и ще бъдете приятно изненадани от огромното разнообразие на модели.

Какъв шкаф за обувки ще стои най-добре в малкия коридор?

Ако семейството ви е голямо или сте любители на този красив аксесоар и имате много чифтове, трябва да си осигурите мебел, в която да ги подреждате. Трудността идва когато не разполагате с необходимото пространство в антрето. Ето защо ви препоръчваме новите и оригинални модели шкафове за обувки, които много добре ще се впишат в интериора без да го претрупват.

Единият вариант е вертикалният артикул, който оползотворява пространството на височина и има достатъчно рафтове, на които да организирате обувките си. Той може да бъде допълнен с един класически средно висок шкаф с двуредов механизъм и падащи вратички. Затварянето тип ветрило винаги е било функционално и харесвано от потребителите.

Друг вариант е мебел тип пейка, защото така ще имате едновременно място за съхранение и зона, в която да сядате. Тук от онлайн магазин Венус препоръчват следния модел – Шкаф за обувки Сити 4036 – Сонома арвен:

  • шкаф за обувки „Сити 4036“ е с две врати с плавно затваряне;
  • притежава шест удобни рафта побиращи от 13 до 20 чифта;
  • за изработката на модела се използва ЛПДЧ 16 мм.

Един от най-предпочитаните варианти от потребителите, които имат малки коридори. Тук ще имате достатъчно пространство за съхранение и интериорът ще стане стилен и елегантен.

Колко е важен цветът на шкафа за обувки?

Сигурно покрай практическата част на въпроса не сте се замисляли за дизайна и цвета на самата мебел. Това обаче е важен момент, ако искате да създадете една красива и хармонична обстановка. Входното пространство трябва да е привлекателно и да бъде гостоприемно и практично. В момента актуални са моделите изработени в различни дървесни тоналности. Заложете на по-светлите варианти, защото ще създадат усещане за повече простор и в иначе тъмното помещение ще изглеждат елегантно и красиво.

Не бива да пропускате да комбинирате тази мебел с останалите артикули, тъй като ще се използват заедно и трябва да се допълват, за да се създаде перфектен интериор.