Защо е важно да имаме практична и елегантна холна масичка

масичка

Има мебели в дома ни които макар и по-малки са от изключително значение за интериора и за нашето удобство. Такъв артикул е холната масичка. Тя завършва визията на стаята и без нея уютът няма да бъде така осезаем. Винаги се налага да поставим нещо върху плота ѝ или ако е снабдена с рафтчета и чекмеджета да приберем дребни неща за да бъде подредено. Виж повече за различните модели в сайта на Venus.bg. търговец с перфектна репутация, който държи на своите клиенти и това те да бъдат доволни от мебелите които използват в ежедневието си.

Как да изберем подходяща холна маса

Всяко домакинство има свои лични критерии за това кое смята за удобно и красиво. Ето защо и дизайните на холните масички са толкова разнообразни. Вижте повече за различните модели в каталога. За начало трябва да определите дали ще използвате холната масичка само като декоративен елемент или по-скоро очаквате от нея практични функции. В зависимост от това ще изберете размера, формата и конструкцията на съответния тип. Вижте повече какви възможности ви предлага сайта на търговеца. Нормално е да съчетаете материала от който е произведена самата мебел с останалите артикули в стаята. Вижте повече за модела който Днес ви представя Venus.bg. Холна маса 31 – 115/55/50 см. Гран сасо/Бяло шагре:

холна маса
  • Класическа холна масичка „31“ на две нива с правоъгълен плот;
  • Стилно допълнение към обзавеждането на всеки изискан дом;
  • Изработена от висококачествено ПДЧ;
  • Цветът е Гран сасо/Бяло шагре.

Прекрасно предложение, ако търсите нещо с подходяща визия и достатъчно практични възможности. Вижте повече и за другите артикули предлагани в сайта.

До каква степен е важна формата на плота

Спокойно може да кажем, че е от изключително значение защото това определя и стила на самата мебел. Например кръглите модели са много удобни, понеже създават уют и поради липсата на остри ъгли няма опасност да се нараните. Подходящи за семейства с малки деца. Правоъгълните и елипсовидните от друга страна са практични, тъй като плотовете им са удобни да поставяте храни, напитки и други неща. Вижте повече за този вид мебели. Квадратните холни масички също са подходящи, те по определен начин очертават граници и маркират дневната зона. Обикновено се характеризират с това, че са по-масивни и стабилни като конструкция. Формата на плота определете в зависимост от вида на меката мебел. Вижте повече идеи за декорация в каталога. Един ъглов дивани би могъл да бъде комбиниран перфектно както с правоъгълна класическа мебел, така и с помощни варианти с кръгъл плот.