Ъгловите дивани – стилно обзавеждане за всеки хол

диван

Ако искаме да се чувстваме удобно у дома си, трябва да сме се погрижили за обзавеждането до най-малката подробност. Често огромно внимание отделяме на хола, защото той е любима стая на цялото семейство и там всички се събират да гледат телевизия, да си почиват или да посрещат гостите си. Най-важната мебел в помещението винаги си остава диванът, и това какъв ще бъде той е определящо за уюта в стаята. Посетете онлайн магазин https://www.venus.bg/мека-мебел/холови-ъгли и разгледайте всички възможности, които ви предлага пазарът днес. Ъгловите модели се открояват със своите перфектни параметри.

Характеристики на холовите ъгли

Модерната мека мебел е конструирана по начин, който ще я направи наистина многофункционална и комфортна при ежедневно ползване. Ъгловите модели за хол се отличават с наличието на лежанка от едната страна. Тя може да бъде с ляв или десен монтаж според вашите предпочитания. Оттук започват и ползите, които ще имате от тази мебел. На първо място тази удобна лежанка дава възможност когато искате да си отпочинете по-активно да полегнете и то комфортно настанени в хола пред телевизора. Любителите на литературата могат да четат книга, друг да слушам музика или просто да подремне. Освен това ъгловият диван е изключително адаптивен и може да бъде поставен във всяка една част на стаята. Той оформя перфектен кът за почивка на който ще се насладите винаги когато пожелаете. Моделите са различни по размер, а това е перфектно, защото всеки ще може да открие точния за неговия хол.

Кое прави ъгловите дивани толкова практична и функционална мебел

Дизайнерите са вложили изключително много креативност в създаването на тези модели, защото те се отличават с перфектна визия и много подобрения. При тях са налични механизми за разтягане, които превръщат артикула в удобна спалня. Винаги при необходимост ще имате още едно място за сън. Под седалките също така има и голяма ракла, така че всичко да е подредено и прибрано за да бъде домът ви в изряден външен вид. Представяме ви един от най-добрите модели на онлайн магазин Venus.bg. Холов ъгъл Троя – с функция сън и 2 бр. Ракли:

холов ъгъл
  • Той разполага с функция сън, която чрез издърпваща седалка и падаща облегалка го трансформира в удобно легло;
  • Две ракли за багаж;
  • Към модела са включени 8 бр. Възглавници за облягане и четири броя декоративни, с пълнеж от  дунапрен;
  • За изработката на седалищната част е използван дунапрен, краката са метални.

Изберете иновативна и функционална мебел, която ще има повече от една роля в домакинството ви.