Кои дамски зодии предпочитат парфюма Thierry Mugler Alien?

парфюм

Има универсални, о-сладникави, специфични и какви ли не още аромати. А дамите определено се увличат по някои от тях заради индивидуалния си темперамент, характер и дори зодиакален знак. Днес ще ви разкрием които дамски зодии си падат по един по-различен и отличаващ се аромат, а именно Thierry Mugler Alien. Да демонстрираш превъзходство е едно, но съвсем друго е да го докажеш с действията си. А несъмнено зодиите, които силно се впечатляват от мощния аромат на Alien са дамите родени под зодиакални знаци овен, козирог скорпион и лъв. С  alien парфюм те използват възможността да подчертаят своята идентичност и дори с уханието, което лежерно се носи около тях да маркират покорените територии.Thierry Mugler Alien

Лидерството на овните определено е най-силната им черта. Жените Овни са изключително умни, надарени с добра памет и не случайно казват, че винаги са ход пред останалите една дама от зодия Овен не би следвало да ползва сладникав аромат, който да я поставя в несериозна позиция. Жените овни притежават магнетична сила и определено имат способността да използват победите за да печелят повече почитатели. Амбициозни и наистина целеустремени са дамите Овен и именно поради това те знаят, че с alien парфюм на Thierry Mugler ще оставят неповторим отпечатък.

Жените Козирог винаги могат да извадят коз, за който не подозирате. Те са противници, които са непредсказуеми и винаги готови да ви изненадат в неподходящ момент. Разбира се, че такава сила и темперамент се нуждаят от отличаващ се, а не масов аромат и с Alien успяват да го постигнат.

Жените, родени под знака на зодия Лъв едва ли имат нужда от специален анализ. Това са аристократки по природа и винаги в безупречен стил и визия, с които да завладяват и очароват. А накъде без Alien – парфюма, който е феноменален, магнетичен  и провокативен?

Скорпионите носят в себе си гениално спокойствие, което е техния основен коз за справяне с всякакви ситуации. Жените под този зодиакален знак наистина са уникални и съсредоточени. Затова те са безкомпромисни и към аромата, който ги идентифицира, а Alien определено е такъв парфюм.