Защо ъгловият диван е перфектен за всеки вкус

диван

От особено значение е, как ще обзаведете хола у дома си, тъй като той е обединяващо помещение, в което свободното си време прекарва цялото семейство, там се намира телевизорът и нерядко посрещаме гости. Нормално е меката мебел да е винаги в нашия фокус на внимание, тъй като от нея се очаква да ни предостави търсения комфорт и уют и да настани всички. Погледнете в каталога на https://www.venus.bg/мека-мебел/холови-ъгли и забележете, колко внимателно са изработени те и какви възможности ви предлагат.

Как ъгловият диван обособява пространството

Характерната форма на тази мебелировка позволява да бъде използвана по различни начини в холовата част. Единият вариант е ъгловия диван да се постави опрян до стената и да обособи пространството, без да заема почти никакво място.  Създава удобен кът подходящ за релакс и почивка. Моделите в мебелен магазин venus са стилно изработени и ви позволяват да ги позиционирате и в средата на едно по-голямо помещение, като разделител между две зони – например трапезна и дневна. Със своята ъглова форма, диванът винаги ще ви предостави удобна лежанка на която някой от семейството, може да се отпусне и да отпочине по-активно. Всички мебели са направени със здрава конструкция, обикновено от естествена дървесина, а пълнежът на ъгловите дивани е от съвременни материали, които му придават мекота и стабилност.

Холов ъгъл

Една толкова функционална мебел не може да няма и допълнителни екстри:

  • Ракла под седалката – практична и голяма, тя ще събере спално бельо, одеяла, дрехи или нещо друго;
  • Разтегателен механизъм – в зависимост от модела този механизъм може да работи на различен принцип, но какъвто и да е, ви предоставя допълнително място за сън;
  • Висококачествена тапицерия – благодарение на нея ще може да почиствате лесно без да се тревожите, че тя ще се износи прекалено бързо.

Допълнете интериора в хола си с един ъглов диван venus, който перфектно ще се пише в дома ви и ще ви създаде много комфорт.