Как да декорирате интериора с минимум мебели

етажерки

Има хора, които предпочитат да използват по-минималистични и малко на брой мебели. Това е причина те да не използват секция в хола или пък такава в детската стая и спалнята. Но как да бъдат съхранени дребните вещи, които са ежедневно използвани като книги, дистанционни и други при положение, че няма шкафове и етажерки, в които те да бъдат подредени и прибрани? Много интересни тенденции предлагат от https://www.mebeliarena.bg/ като в категорията разделители и етажерки се предлагат иновативни решения, с които много бързо могат да бъдат оформени идеалните кътове без това да отнеме от общата площ на помещението.

Модели за шикозно обзавеждане

Изключително разнообразни и ефектни продукти се предлагат на пазара. Ценителите на естетичното обзавеждане сега могат да се възползват от идеални и фантастични изделия, които са невероятно креативни по отношение на дизайн. Примерите, които ще ви дадем са наистина добри, а качеството, с което се отличават е повече от безкомпромисно.

В случай, че търсите нещо арт, модерно и стилно то навярно ще ви допаднат:

  • OMER MT190321 се състои от два броя етажерки, които са с плъзгащи се вратички, по които има интересно изрязване. Удобни са за подреждане на книги и документи, а товароносимостта им е до 8 килограма;
  •  Етажерка HM8867.01 е оригинално предложение, което успешно ще замени необходимостта от секция в хола. Динамична и разчупена тази мебел ще внесе елегантност в интериора;
  • Етажерка HM2248.04 е стенен вариант със сърцевидна форма. Едно уникално решение за нестандартно подреждане на любимите ви книги, с което ще подобрите визията на спалнята или хола.

Има още много прекрасни и идейни решения, от които мажете да се възползвате. Каталога на онлайн магазина изобилства от продукти, които да паснат на изискания ви вкус.

Качества на фокус

стенни етажерки

Когато се търсят качествени и идеални продукти за осигуряване на съвършен интериор онова, от което можете да се възползвате е многобройно. За да сте сигурни, че ще изберете наистина онова, което да ви служи е добре да сте наясно с качествата на изделията.

Етажерките, разделителите и рафтовете, които се предлагат в раздела на онлайн платформата се характеризират с:

  • Лесен и удобен монтаж дори на стени от гипсокартон;
  • С ниско тегло са;
  • Предлагат отлична товароносимост;
  • Функционални са;
  • Отличават се с елегантен и нестандартен дизайн;
  • Изработени са от материали и суровини с екологичен произход.

Инвестирайки в такива продукти не просто създавате съвършената атмосфера, а си осигурявате качествени мебели на отлична цена. Спестете пространство и с минимум компоненти оформете очарователен интериор.