Кое прави спалните комплекти с матрак желани от всички

спалня

Рано или късно настъпва моментът в който трябва да изберем ново обзавеждане за спалнята си. Това се случва веднъж на няколко години и понеже е отговорно решение е добре да съберем малко актуална информация по въпроса. Спалнята е важна за комфорта на семейството и всички мебели, трябва внимателно да се подберат така, че да удовлетворяват нуждите на всеки от двойката. Онлайн магазин https://www.venus.bg/спални/спални-комплекти/спални-комплекти-с-матрак/ ви предлага да изберете нещо съвременно и модерно под формата на готов спален комплект с включен матрак.

Хармония между функционалност и стилен дизайн

Какво по-добро предложение от това да закупите всичките си мебели наведнъж и те да си подхождат напълно съвършено. Освен това артикул като матрака, който се избира по-трудно, поради неговата важност, ще получите безплатно като подарък. Това може да се нарече най-изгодната сделка поради простата причина, че производителите създават серия от модулни артикули, които излизат доста по-евтино като цена и така крайния потребител остава печеливш от сделката. Комплектите на venus, основно притежават – легло, нощни шкафчета и гардероб, но винаги може от същата серия да си изберете допълнително скрин или тоалетка. Ако стаята, която обзавеждате е достатъчно голяма, може спокойно да си направите и отделен кът за почивка с красив фотьойл и масичка. Всичко е въпрос на подходящо позициониране на отделните артикули.

Спален комплект

Спален комплект Аполо 3 – 160/200 – Бяло гланц – с включен матрак от venus:

  • Този модел е съставен от: спалня с матрак 160/200, табла и повдигащ механизъм, предоставящ достъп до подматрачното пространство;
  • Трикрилен гардероб с огледало, механизъм за плавно затваряне, рафтове и лост за закачалки;
  • Две нощни шкафчета с чекмедже и ниша;
  • За изработката на комплекта се използва ПДЧ 16 мм с избор на цвят.

След като няма да се тревожите и да купувате допълнително матрак, може да вложите икономисаните пари от него в някаква декларация или други мебели.