Как да комбинирате мебелите в спалнята за повече комфорт

спалня

Различни по вид и брой елементи са спалните комплекти, които се предлагат на пазара. Най-голям интерес предизвикват онези, които разполагат с повече детайли, тъй като са не само по-изгодни, но и ще ви осигурят достатъчно мебели за да организирате пространството. Разбира се, че за да осигури максимум удовлетворение на своите клиенти все повече производители налагат така наречените модулни системи. Те също представляват комплекти, но това, което е важно да отбележим за тях е, че сами можете да конфигурирате детайлите, които да съдържат. Днес ще ви представим една такава интересна концепция, която ви очаква в каталога на Мебели Арена спални комплекти с тоалетка.

За да бъде спалнята приятна и уютна

Една от грешките, които допускат много клиенти е, че залагат на стандартни комбинации и пропускат шанса сами да изберат допълнителните елементи, с които да създадат страхотна и стилна атмосфера. Ето, че се оказва не толкова сложно човек да избере онова, от което се нуждае, защото ако искате да имате тоалетка, но пък искате скрин, а всъщност се оказва, че нямате достатъчно място в спалнята за всичко то с колекцията на Арена можете да изберете такива мебели от модулните системи, които напълно да се адаптират към вашия вкус и потребности.

А тоалетката е едно интересно решение, защото:

  • Успешно заменя ролята на скрина;
  • Има огледало, което да използвате за разкрасяване;
  • Разполага с достатъчно вместимост както за козметиката ви така и за домашен текстил;
  • Заема толкова място колкото би била необходима и на скрина.

Накратко комплекта с тоалетка е доста по-ефективен и функционален от стандартния, защото комбинира такива елементи, които напълно да задоволят желанието ви за изтънчено и качествено организиране на пространството.

Какви са цените

спален комплект

Вероятно си мислите, че щом става въпрос за по-стилно мебелировка то това би се отразило и на офертите. Всъщност ако се замислите вложените материали и суровини както при скриновете така и при тоалетките не са кой знае колко повече. Затова не се наблюдават някакви фрапиращи разлики спрямо офертите на комплекти с тоалетка и такива, които са с включен скрин.

Много повече са удобствата, които ще установите при използването на модела с мебел с огледало. Наред с изгодната цена вашата спалня би придобила една очарователна и шикозна визия, която напълно да удовлетвори потребностите ви.

А от Арена предлагат още стотици идеи, които можете да комбинирате и сами. Освен с компактна мебел с огледало при възможност и достатъчно площ в спалнята можете да допълните и скрин, който да осигури много по-добра вместимост на вещи. Защото освен като място за отдих и прибиране на лични вещи спалнята е подходяща като уединено местенце за разкрасяване и подобряване на самочувствието ни. А това предполага използване на правилните мебели.